Міжнародний проєкт ДАРЕ: здобутки, досвід, перспективи

Міжнародний проєкт ДАРЕ: здобутки, досвід, перспективи

12-13 травня в м. Києві відбулася підсумкова зустріч усіх учасників та бенефіціарів міжнародного проєкту ДАРЕ, який тривав протягом 2017-2021 років.

Наш ліцей був залучений до цієї програми восени 2019 р.

Проєкт мав спрямовання по двох ключових векторах: учнівські парламенти та СООП( самоорганізований освітній простір). Два роки учні теперішніх 8-в(кл. керівник Химич Г. О) та 6-г (Кл. керівник Денькович М. М) класів шукали відповіді на ,, великі питання,,, вчилися комунікувати, бути креативними, бути цікавими та вчитися по новому.

Хочемо подякувати організатору програми БФ Карітасу(Австрія), який представляла національний координатор п. Наталія Церклевич за те , що запропонували нам можливість розширити наші горизонти. Діяти, активувати, експериментувати та реалізовувати.

Велика подяка нашому регіональному координатору з БФ Карітасу( Дрогобич) п.Наталії Голинській за постійну підтримку та допомогу.

Спасибі директору ліцею п. Л. Панькевич за те , що вірила в нас, стимулювала та всіляко підтримувала з свого боку.

Ну і наші діти! Ви неймовірні! Круті, творчі, готові з легкістю сприймати все нове. Не пасувати перед труднощами. Дякуємо, що були з нами на ,,одній хвилі,,!

Проєкт завершується…..Але ми працюємо далі і реалізовуємо набуті навички та досвід.

Координатори проєкту Г. Химич, М. Денькович