Фестиваль з робототехніки FIRST LEGO League

Нагадаємо, що у вересні 2020 року ліцей №2 Дрогобицької міської ради Львівської області став переможцем гранту Class Pack серед 1167 освітніх закладів України. Цього навчального року ліцеїсти отримали унікальну можливість займатися на наборах WeDo 2.0 та Spike Prime.

26-27 травня у ліцеї №2 відбувся фестиваль з робототехніки  FIRST LEGO League.  Наймолодшими ліцеїстами було представлено  10 проєктів: «Океанаріум», «Парк розваг»,  «Санавіація», «Будівельний бум», «Вітрогенератор», «Транспорт майбутнього», «Екомісто»,  «Робот-тренер»,  «Робот-велосипедист», «Робот-танцюрист», що об’єднані спільною темою сезону  «Формуй місто». Старшокласники презентували змагання роботів.

Ведучі свята для учасників фестивалю створили  неймовірну атмосферу, веселий настрій та позитивні емоції.  Цікаві загадки, веселі  робо-руханки, танцювальні флешмоби, тематичні фотозони та  креативне представлення своїх творчих, оригінальних, екологічних  проєктів дали змогу всім учасникам поринути у захоплюючий та загадковий світ інноваційних технологій.

Усі проєктанти були нагороджені сертифікатами та LEGO-медалями, які  мали змогу зібрати власноруч.

Дякуємо директору нашого ліцею Панькевич Ларисі Іванівні за підтримку у впровадженні робототехніки та STEM-напрямку, і  почесним гостям, які завітали на наше свято - директору комунальної установи  «Інститут міста Дрогобича» Кондзьолці Володимиру Мироновичу, начальнику відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту Пашко Олександрі Юріївні, директору «Центру професійного розвитку педагогічних працівників Дрогобицької міської ради Львівської області» Марчук Галині Григорівні.

         Ідея робототехніки надовго заполонила серця гостей і учасників нашого фестивалю. Сподіваємося, що у новому навчальному році дивуватимемо вас новими креативними ідеями та проєктами.

Тренери Гурська І. П, Іваночко О. О., Черхавська Л. В., Огар О. Р.