Інтенсивні курси німецької мови

Після цьогорічного емоційно напруженого дистанційного навчання "Інтенсивні курси німецької мови" стали не тільки продовженням доброї традиції нашого ліцею №2, але й нагодою для спілкування офлайн, за яким так скучили і учні, і педагоги. І хоча тиждень занять це, на перший погляд, не так багато, але, з іншого боку, він усе ж дав можливість акумулювати знання учнів і реалізувати поставлені педагогами цілі. Різні види завдань і вправ сприяли активізації вивчених лексичних одиниць, розвивали навички діалогічного й монологічного мовлення старшокласників. 

Окрема увага була зосереджена на підготовці до DSD І - іспиту рівня А2/В1. Учні мали можливість неодноразово виконувати завдання, характерні для цього типу екзамену. Левова частка занять була виділена тренуванню письмової комунікації. Робота з текстом, розвиток навичок аудіювання, перегляд фільму та виконання  вправ на його розуміння - усе це дало можливість і учням, і вчителям для об'єктивного аналізу і подальшого акцентування уваги на окремих темах та типах завдань. 

Віримо,  що 1 вересня обов'язково зустрінемося у стінах ліцею і матимемо достатньо часу, сили і можливостей для вивчення німецької мови. 

Вчителі німецької мови