ТопФотоМОДЕЛЬ ПО-УКРАЇНСЬКИ - 2. Тиждень третій

Конкурс «ТопФотоМОДЕЛЬ по-українськи», який розпочався у стінах ліцею №2 в минулому навчальному році навесні, мав надзвичайний  успіх, і ліцейна родина вирішила, що продовження цього  дійства обов’язково має бути.

І ось 5-го жовтня стартував 2-ий сезон нашого захопливого конкурсу, який ще раз підтвердив, скільки в нашому ліцеї творчих і талановитих учнів.

Правила конкурсу залишилися ті ж, що і в минулому році. Змінилися склад журі, кількість учасників  та організатор проєкту. Цьогоріч його очолила активістка учнівського самоврядування ліцею, волонтер-початківець, учениця 9-Б класу Анастасія Тунська – добра, щира, чуйна, цілеспрямована, справедлива і наполеглива дівчина.

Настя не побоялася звалити на свої плечі весь тягар конкурсу:  організаційний – все-таки 51 конкурсант (стільки фоторобіт було в першому турі), фото яких треба закинути ще й на сторінку нашого ліцею в інстаграмі, створити таблиці голосування, підрахувати загальну кількість балів, виставлених журі; емоційний - постійно потрібно бути на зв’язку з учасниками, а часто і з їхніми батьками, які пишуть, телефонують, перепитують, виясняють…(а ще ж треба виконувати свої безпосередні обов’язки – вчитися!).

Отже, першою (з п’яти тем) стала тема «Захоплення (хобі)», друга  – «Містика», третя – «Косплей» (перетворення на улюблених персонажів з фільмів, коміксів, книг…). Пропонуємо вам насолодитися  світлинами наших фотомоделей за цією третьою темою. І не забувайте щочетверга підтримувати улюблених учасників своїми вподобайками в інстаграмі (https://instagram.com/drohobych.lyceum_2?utm_medium=copy_link).

Бажаємо всім: і учасникам, і їх рідним, і журі, і простим глядачам - тільки приємних, позитивних, радісних і незабутніх моментів!

Наталя Романів