Науково-практичний семінар

📍Науково-практичний семінар для вчителів математики та української мови і літератури 6-х пілотних класів «Складаємо тематичну діагностувальну роботу у розрізі груп загальних результатів»📍

🗓️29 березня у Львові на базі ліцею №66 представниками ЛОІППО було проведено науково-практичний семінар для вчителів математики та української мови і літератури 6-х пілотних класів «Складаємо ТДР у розрізі ГЗР». Ліцей № 2 у складі вчителів математики Іваночко Ольги Олегівни, Гурської Ірини Петрівни, Черхавської Людмили Вікторівни і вчителів української мови Процикевич Галини Львівни і Скочук Ірини Миколаївни долучилися до важливого обговорення . Ця зустріч стала корисним інструментом для педагогів, які бажають ефективно оцінити знання та навички своїх учнів.

Учасники дійшли висновку, що ТДР є важливою складовою процесу оцінювання, а також окреслили траєкторію подальшого розвитку НУШ. Учителі математики та української мови поділилися своїм досвідом, розробками тематичних діагностувальних робіт, календарно-тематичним плануванням, надали зворотній зв‘язок щодо ведення щоденників спостереження. Дякуємо заступнику ЛОІППО Сергієві Пазюку, завідувачці кабінету координації впровадження НУШ і моніторингу Барні Марії Михайлівні за змістовну зустріч!