Вручення німецьких мовних дипломів

21 травня 2021р. відбулася урочиста церемонія вручення німецьких мовних дипломів рівня В2/С1 учням-випусникам ліцею №2.

Диплом ІІ ступеня свідчить про високий рівень знань з німецької мови відкриває широкі горизонти нашим випусникам у виборі майбутньої професії, побудові кар‘єри, дає право продовжувати навчання в університетах німецькомовних країн.

Одним з найповажніших гостей заходу був координатор з німецької мови Центрального відомства з питань шкільної освіти за кордоном п. Крістоф Йєгглє, який особисто вручив дипломи старшокласникам.

Зі словами вітань звернулися до випусників директорка ліцею Панькевич Лариса Іванівна та вчитель німецької мови з ФРН Крістіан Ліхтенберг.

Панькевич Л.І. подякувала вчителям за титанічну працю в підготовці до складання німецькомовного іспиту, Крістофу Йєгглє – за підтримку та допомогу в реалізації міжнародного проєкту «Школи: партнери майбутнього».

Кульмінаційним моментом були слова вдячності одинадцятикласників своїм наставникам. Учні підготували презентацію про перебування в мовному таборі с. Сіль Закарпатської області й разом із вчителями виконали німецьку пісню «Unterwegs in Sil’ in den Karpaten».

Після церемонії учні-дипломанти мали нагоду поспілкуватися з п. Йєгглє в неформальній атмосфері.

Вчитель німецької мови Дяків О.М.