Тиждень безпеки дорожнього руху

Тиждень безпеки дорожнього руху

Життя – найдорожчий скарб. Тому з самого дитинства ми маємо зрозуміти, що життя і здоровʹя потрібно берегти.

З 17 по 23 травня в ліцеї традиційно пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого було залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті.

У рамках Тижня, відповідно до розробленого плану, класними керівниками були проведені різноманітні тематичні заходи, під час яких діти розгадували ребуси, загадки, створювали нові дорожні знаки, писали казки “Пригоди у країні Безпеки дорожнього руху”, виготовляли лепбуки, грали в рольові ігри, переглядали мультиплікаційні й документальні відеофільми. 

Найбільше учням 1-8-их класів запам'яталися зустрічі з представниками сектору ювенальної превенції та представниками патрульної поліції міста. Фахівці провели бесіди і ознайомили школярів із місцями безпечного переходу проїжджої частини дороги, із дорожніми знаками, з Правилами їзди на велосипеді.

Головне - ще змалечку навчити дітей відповідально ставитися до власної безпеки, уберегти життя і здоров'я учасників дорожнього руху. Якщо всі ми разом потурбуємося про найменших учасників дорожнього руху, дороги дитинства стануть безпечними!