Ми пішли в далекі гори...

Ми пішли в далекі гори...

Минулого тижня погода подарувала моїм восьмикласникам чудесну можливість провести час разом на природі. Місце нашої локації навіть не обговорювали: краще, ніж ГОРИ, можуть бути тільки ГОРИ! Адже наші Карпати в таку пору просто зачаровують,  захоплюють, надихають!..

Чарівний осінній пензлик вже торкнувся окремих листочків, але зелень ще нагадує про недавні літні дні. Заряджені вересневим теплом, натхненні пригодами, без яких гірські екскурсії просто неможливі, ми вирушили в Карпати.

Спочатку своєю гучною піснею нас привітав водоспад Шипіт. Тоді, заряджені свіжістю карпатського лісу і чистотою джерельної води, ми вирушили підкоряти нашу першу спільну вершину г. Гембу. Майже 1300 м нам підкорилися! Втомлені, але горді, після короткого перевалу і перекусу рушили далі. Адже попереду на нас чекав казковий Синевир. І хоча наступні 1100 м вгору давалися вже не так легко,  ми все ж змогли заглянути в це легендарне "око Карпат", оспіване поетами, овіяне загадковістю й містичністю. Скільки ще цікавого вартувало б відвідати і побачити в наших величних Карпатах, але одноденна поїздка підходила до кінця. Не можу сказати, що втомлені, навпаки, заряджені якоюсь новою енергією, щасливі ми поверталися додому.

Я не знаю,  що нас чекає завтра,  але я точно знаю,  що ми повернемося знову в Карпати! Окреме спасибі батькам, які завжди підтримують наші з дітьми ідеї, сприяють і активно беруть участь! Дякую, дорогі, за те що дозволяєте своїм дітям пізнавати нашу Україну!

Кл. керівник Яким З. М.