Виховуємо патріотів України

7 червня в ліцеї №2 Дрогобицької міської ради відбувся традиційний патріотично-спортивний захід "Забави козачат на сучасний лад". Цей патріотичний конкурс проводиться щорічно для учнів 7-х класів у травні до Дня Героїв. 

Цьогоріч через певні обставини (дистанційне навчання, погодні умови) захід було перенесено на 7 червня. Як завжди, з урочистого виконання Гімну України розпочалося грандіозне свято. Воно проходило на ліцейному стадіоні, хоча, за традицією, завжди проводиться поза межами школи на лісовій галявині. У рамках свята відбулися конкурси: "Представлення", "Курінний оркестр", "Перевтілення в козаків", "Козацькі частування"; спортивні естафети: "Біг з перешкодами", "Влучний стрілець", "Найспритніший", "Вибивання з кола", "Кидання яйця", "Перетягування каната". Семикласники ліцею відчайдушно боролися за перемогу в конкурсах і змаганнях та проявили свою спритність, міцність, влучність та мужність. Саме такими наша держава хоче бачити своїх захисників. 

У підсумку переможцями патріотично-спортивного конкурсу "Забави козачат на сучасний лад" стали учні 7-В класу. Вітаємо їх і сподіваємося, що в найближчій перспективі ми всі зможемо привітати один одного з перемогою над російськими окупантами.

Все буде Україна!

Дарія Живчин