Вітаємо! Ми переможці гранту FIRST LEGO League!

Вітаємо! Ми переможці гранту FIRST LEGO League!

ГО «Міжнародна організація «Інноваційні освітні технології»» в січні 2020 року оголосила конкурс на отримання трирічного гранту Class Pack 2020 у програмі FIRST LEGO League. Серед 1167 освітніх закладів України для участі в другому очному етапі конкурсу було обрано 20.

8 вересня в Києві проходили особисті співбесіди потенційних грантоотримувачів із організаторами конкурсу. Представляли ліцей №2 Дрогобицької міської ради директор Панькевич Лариса Іванівна та вчитель інформатики Гурська Ірина Петрівна.

Два дні очікувань, хвилювань і таке приємне повідомлення  - ми серед 10 переможців.

Грант Class Pack 2020 розроблений для залучення дітей до STEM-напрямку в освіті, надихає вивчати технології, математику, програмування, інженерію, залучає до програми-конкурсу FIRST LEGO League, яка ґрунтується на знаннях з робототехніки.

Протягом трьох років ліцей щорічно буде одержувати навчальні засоби загальною вартістю 282 842 грн.

Попереду навчання і титанічна робота команди вчителів! Сподіваємося, що вони стануть чудовими та запальними тренерами для наших ліцеїстів, амбасадорами програми FIRST у нашому регіоні, підготують команди, які покажуть свої роботи на турнірах та чемпіонатах. Підписуємо меморандум та розпочинаємо старт розвитку робототехніки в нашому ліцеї!!!

Директор ліцею Л. І. Панькевич