Захист науково-дослідницьких робіт у рамках наукового товариства «Еврика»

4 квітня в ліцеї №2 відбувся захист науково-дослідницьких робіт у рамках наукового товариства «Еврика», який відкрила та координувала заступник директора із навчальної роботи Кіліян О.І. Учні 8-11 класів захищали наукові роботи в секціях біології, німецької літератури, англійської мови, української літератури, економіки та математики, інформатики, фізики й астрономії, географії, хімії, основ здоров’я, педагогіки та психології. Юних науковців підготували керівники: Химич Г.О., Дробиняк О.М., Джура Г.І., Заблоцька Н.Ю., Модрицька Ю.О., Стебівка Г.С., Бурий А.Р., Живчин С. В., Панчишак Г.Є., Качмарик І.М., Гордієнко І.В., Іваночко О.О., Лозинський А.Р., Денькович М. М., Угрин У.В., Дуда Т.В., Маланяк У.М., Стельмах В.Р. 

Цей захист дозволив учням продемонструвати свої знання та вміння у вибраних наукових галузях, а також отримати відгуки та поради від експертів.

Учні та вчителі, які відвідали цей захист, мали змогу дізнатися про роботи учнів у цих секціях та зрозуміти, які технології та знання можуть бути використані в майбутньому.

Бажаємо учням успіхів у їхніх наукових дослідженнях та розвитку в галузях, які вони обрали.