«У долі своя весна»

Благодійний мистецький вечір з нагоди 75-річчя з дня народження основоположника української естрадної музики, лауреата Національної премії ім. Т. Шевченка Володимира Івасюка відбувся 24 квітня в актовій залі ліцею №2. Учні, вчителі та гості ліцею співали відомі і не дуже пісні композитора, декламували поезії, переглянули архівні відео.

Серед гостей заходу була відома композиторка і виконавиця, невтомна волонтерка Лілія Кобільник, а також її творчі побратими Олесь Корчинський, Алла Божа-Стахнів, Галина Токарчук. Бурхливими оплесками зустрічали глядачі виступ нашої колишньої випускниці Наталі Мостової, сімейного дуету Алли Божої-Стахнів та Романа Стахніва.

Перед і під час заходу збиралися кошти на підтримку українських захисників. Учнями і вчителями було пожертвувано більше 11 тис. грн., які (а також зібрані учнями смаколики) зразу ж було передано Лілі Кобільник на потреби поранених бійців.

Українська пісня Володимира Івасюка і сьогодні додає наснаги воїнам на передовій, лікує їхні зранені душі, і з цими піснями ми обов’язково переможемо зло.