Featured

«Шахова Дрогобиччина - 2024»

До Міжнародного дня шахів та Дня тренера на Дрогобиччині відбувся районний шаховий турнір «Шахова Дрогобиччина - 2024» за підтримки Дрогобицької районної військової адміністрації. Участь у турнірі взяли і юні шахісти ліцею №2, здобувши чимало перемог. Серед учасників у категорії до 12 років І місце здобув наш Макар Прокопишак, а Влад Терлецький виборов ІІІ місце. У віковій категорії до 10 років І місце в Олександра Савченка. А в категорії «дорослі» І місце в Ігоря Мутки. До речі, суддею серед дорослих учасників був наш учитель фізичного виховання Микола Дундер.

Після закінчення турніру голова Дрогобицької районної військової адміністрації Степан Кулиняк зазначив: «Усім шахістам бажаю досягати успіхів у цій неймовірній «грі розуму». Радію, що в неї грають так багато молоді, яка зібралась на турнірі. Бо навички в шахах дуже допомагають у житті: це про вміння прийняття швидких рішень, можливість передбачення результату партії, прораховування ходів супротивника і правильність планування своїх. Навіть якщо ви не повʼяжете з шахами своє життя, правила цієї гри розуму дуже пригодяться вам у житті.

І безсумнівно дякуємо нашим Захисникам і Захисницям, завдяки яким маємо змогу проводити турніри, працювати і розвиватися.»