Ах, карнавал…

Незважаючи на трагічне сьогодення, коли лютий східний сусід намагається знищити наш дух, відібрати безтурботні миті дитинства і взагалі право на наше існування, вчителі ліцею намагаються зберегти ті традиції, які складалися в нашому навчальному закладі протягом десятиліть.

Однією з візитівок другої школи стали німецькомовні карнавали для молодших школярів. Але в силу відомих обставин ці карнавали не відбувалися вже цілих чотири роки. То ж для усіх учнів початкових класів цьогорічне костюмоване німецьке свято було першим.

Карнавал для учнів початкової школи відбувався в актовій залі ліцею протягом двох днів: 29 лютого - 1 березня. Треба було бачити, як ретельно діти і їхні батьки готувалися до нього: обирали костюми, продумували найменші деталі свого образу. Ця неймовірна подія була насичена піснями, танцями, конкурсами і залишила тепло в серці кожної дитини надовго. Хтось може сказати, що не на часі такі дійства, але ж війна обов’язково закінчиться, а роки дитинства уже ніколи не повернути.

Дякуємо вчителям німецької мови за підготовку заходу та учням 10-Б класу, які так гарно веселили дітей.

До зустрічі в наступному році! І сподіваємося, що «Карнавал - 2025» буде в мирній Україні, яка здолає ненависного ворога.