Свято завершення навчального року

Ось і відлунав останній у цьому навчальному році дзвоник для старшої школи. Третього червня на шкільному подвір’ї учні, вчителі , батьки  зібралися на радісне свято - свято прощання з ліцеєм і зустрічі з літніми канікулами!

Сонячна погода сприяла святковому настрою. Всі учасники дійства завзято аплодували пісням і танцям, дружніми вигуками підтримували переможців премій. Кращі знавці іноземних мов стали лауреатами премії Джорджа Фінлі. Це учні11-Б класу: Баган Анастасія, Сосновський Юрій, Шимко Остап, Андріїв Михайло, Гавришук Анастасія,Овчаренко Анастасія, Захарія Назарій, Панасюк Вікторія, Шашкевич Анна, Іванишин Юстина, Іванишин Галина.

Престижною премією імені Корнелії Мельникевич нагородили кращого знавця німецької мови Зьолу Мар’яну. Переможицею в номінації  «Премія Мирослава Мариновича» стала учениця 10-Б класу, котра завоювала ІІ місце в регіональних дебатах україно-німецького проєкту «Молодь світу дебатує», Колодій Катерина.

Перемогу в номінації «Лідер року» отримала учениця 10-Б класу, Голова учнівського парламенту ліцею, активістка і волонтерка молодіжного парламенту міста Дрогобича Ніколаєнко Єлизавета!

А переможцями в номінації «Клас-лідер року» серед 5-7 класів став 5-Г, серед 8-11 класів – 9-В.

Переможцями в номінації «Симпатія року – 2021» стали Коцюба Микола (11-А) та Дятко Юліанна (11-Б).

Після урочистої частини свято продовжилося на території ліцею на різних локаціях. Особлива подяка класним керівникам, учням і батькам 7-их класів за організацію та проведення святкового ярмарку!

Наталія Романів