Екологічний проєкт «Друге життя»

Екологічний проєкт «Друге життя»

Літо – найпрекрасніша пора для творчих ідей! Учнів 5-Б та 5-В класів ліцею №2 м. Дрогобича об’єднав один спільний екологічний проєкт під назвою “Друге життя”.

Ще під час вивчення на уроці основ здоров’я теми про безпечне довкілля діти дуже захопилися питанням: «Як ми можемо допомогти нашій планеті?». У пошуках креативних ідей ми натрапили на цікавий виріб із простої побутової лампочки, з якої можна зробити мінівазу для квітів. Кожен з дітей мав принести з дому по 1 лампочці, яка є несправною. Протягом дня ми розмальовували лампочки в різні кольори та посипали їх яскравими блискітками. Коли майбутні “вази” підсихали, ми прогулялися нашою рідною місцевістю біля школи та пограли в дуже цікаві та активні ігри. Комусь навіть пощастило під час прогулянки назбирати польових квіточок. Після активного відпочинку ми повернулися з новими силами та доробили кріплення для майбутніх ваз із декоративної мотузки. Залишилося тільки залити воду  у наші “вази” та наповнити їх квітами.

Весь проєкт учні були під пильним наглядом вчительки. Робота із гарячим клеєм, очищення лампочок від серцевини виконувались тільки нею. Насамкінець нашого проєкту кожен із дітей був нагороджений подякою від «Нашої планети» та отримав звання «Екозахисник». Дуже дякую усім за активність, працьовитість та старанність!! Ви молодці! Сподіваюсь, що кожен із вас потішив своїх матусь і бабусь цією вазочкою з квітами, яку ми зробили самі. Веселих вам канікул!

Вікторія Стельмах, учителька основ здоров’я