Проєкт "Стежками Івана Франка".

Учні 6-х пілотних класів взяли участь у захопливому міжгалузевому проєкті "Стежками Івана Франка". Наші юні експерти здійснили екскурсію в с. Нагуєвичі, де розташований музей та садиба Каменяра.

Одиним з найцікавіших моментів екскурсії був квест, який відбувався на різних локаціях. Діти розраховували об'єм лаку, необхідного для реставрації дверей і криниці на садибі Івана Яковича. Це було цікаве поєднання математики та практичного застосування знань.

Під час квесту також була проведена англомовна вікторина, де діти відповідали на питання про життя і творчість Івана Франка. Це було прекрасне випробування їхніх знань англійської мови та одночасно стимулювало їхню цікавість до української літератури.

Діти також мали змогу ознайомитися з рослинністю с. Нагуєвичі, пройшовши по стежці Івана Франка. Вони виконували завдання з природознавства, які допомагали їм дізнатися більше про рослинність цього видатного місця.

Завдяки спеціальним завданням з німецької, діти мали можливість дізнатися більше про життєвий шлях Івана Франка та його зв'язок з Німеччиною. Це було чудовою нагодою поглибити знання мови і культури країни, що вплинула на творчість письменника.

Крім того, діти проявили свою творчість, виготовивши маски героїв казки "Фарбований Лис". Вони також розіграли фрагмент вистави на основі цієї казки, демонструючи свої акторські таланти.

Не можна забувати і про фізичну культуру! Під час заходу були організовані різні активні ігри, які сприяли фізичному розвитку дітей та покращенню спілкування між ними. Це була чудова можливість не лише навчатися, а й весело провести час разом з однокласниками.

Міжгалузевий проєкт "Стежками Івана Франка" став незабутнім досвідом для учнів 6-х пілотних класів. Він дозволив їм поєднати навчання з розвагами, розкривши нові горизонти знань через цікаві завдання та взаємодію з різними предметами. Такі проєкти стимулюють дітей до активного навчання, розширюють їхні інтереси та розвивають творчий потенціал.