Знайомство із представниками Феміди

Дев’ятикласники… Ще не зовсім дорослі, але вже далеко не діти. Багато хто через якихось кілька місяців покине стіни рідного ліцею (а дехто - й рідної домівки) і буде опановувати певний фах. Школярі уважно придивляються до професій і визначаються з напрямом, є й такі, хто ще в пошуках омріяної спеціальності. Тому будь-які заходи, які носять профорієнтаційний характер зараз дуже доречні.

Завдяки п. Левові Медведику, батькові однієї з учениць, учні 9-Б класу ліцею №2 отримали чудову нагоду ближче познайомитися із представниками Феміди. Нас люб’язно запросили на екскурсію в суд. Але це був не просто огляд судової зали. Учні отримали унікальну можливість послухати змістовну правознавчу лекцію, взяти участь в імпровізованому судовому засіданні, відчути себе в ролі позивача та відповідача. І усе це під головуванням справжнього судді! Наш судовий процес проходив у дуже невимушеній атмосфері: учні могли задавати питання, проектувати можливі ситуації та варіанти поведінки, робити власні висновки. І, звичайно, фотосесія і частування! Тут окреме спасибі п. Тані Медведик.

Усе пройшло спокійно, без тривог… завдяки нашим захисникам і захисницям. Дякуємо Вам, наші Герої, що кожного дня даєте всім українцям неоціненну можливість навчатися, працювати і жити ! Зробимо все, щоб бути гідними Ваших вчинків!

Зоряна Яким