Семінар-практикум вчителів фізичної культури

17-19 грудня у Львові пройшов семінар-практикум для координаторів НУШ та вчителів фізичної культури Львівської, Закарпатської, Тернопільської, Івано-Франківської, Волинської та Рівненської областей, які пілотують модельну навчальну програму НУШ у 5-му класі ЗЗСО . Ліцей №2 м. Дрогобича на семінарі представляли вчителі Дундер М.П. та Фляга І.С.

            Організаторами семінару-практикуму виступили Міністерство освіти і науки України спільно з ДНУ «Інститут модернізації освіти», Комітетом з фізичного виховання та спорту МОН України, департаментом освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації, управлінням освіти  департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, центром професійного розвитку педагогічних працівників м. Львова, рухом Олександра Педана «Джуніорз» та спортивними федераціями.

Педагоги мали можливість підвищити обізнаність з питань реалізації Держстандарту базової середньої освіти і модельної навчальної програми з фізичної культури для 5-6 класів, вивчали нові варіативні модулі програми.