Зустріч із «кіборгом»

До Дня захисників та захисниць України в ліцеї №2 м.Дрогобича відбулася зустріч із «кіборгом» Олегом Мулярчуком. Він – дрогобичанин, учився в дрогобицькій СШ №14, механіко-технологічному коледжі, Тернопільському національному економічному університеті. У 2014 році в складі 79-ї окремої аеромобільної бригади Збройних сил України пішов воювати в зону АТО, кілька місяців захищав Донецький аеропорт. Сьогодні Олег є головою ГО «4.5.0. Військово-патріотичне виховання молоді», прагне доносити до юних громадян України всю правду про війну з російським агресором, формувати покоління справжніх патріотів.

Олег Мулярчук презентував старшокласникам документальний фільм «Останній медик терміналу» про Героя України фельдшера Ігоря Зінича на прізвисько «Псих», який врятував десятки захисників Донецького терміналу, але сам загинув у ньому в січні 2015 року. 

Після зустрічі було намічено й шляхи майбутньої співпраці Олега Мулярчука та інших ветеранів російсько-української війни з нашим ліцеєм на уроках «Захисту України».

Ігор Качмарик