Засідання спільноти вчителів іноземних мов

27 березня відбулося чергове засідання спільноти вчителів іноземних мов нашого ліцею.

Вчитель англійської мови Наталя Юліанівна Заблоцька розповіла про участь у  курсах Британської Ради "Фасилітація як засіб сприяння розвитку професійних спільнот "(м.Краків, Польща). Учасники дізналися про проєкт Британської Ради в Україні «SWITLO» та отримали  знання та практичні навички з покращення ефективності комунікації, створення сприятливого середовища для обміну досвідом, надання інструментів для мотивації та зацікавленості спільнот вчителів англійської мови.

Вчителі німецької мови Яким Зоряна Михайлівна та Беззубов Ігор Володимирович провели з вчителями іноземних мов майстерку на тему «Впровадження формувального оцінювання в Новій Українській Школі». Учасники засідання випробували на практиці різноманітні техніки та стратегії формувального оцінювання і поділилися власним досвідом їх застосування на уроках англійської та німецької мов.

Дяків Оксана Мар’янівна, вчитель німецької мови, поділилася досвідом про різноманітні техніки самооцінювання і взаємооцінювання та побажала всім конструктивного оцінювання.

Беззубов І.В., учитель німецької мови