Наші учні – серед найкращих майстрів хортингу України

9-10 грудня в Мукачево відбувся Кубок України з хортингу серед дорослих та Чемпіонат України з хортингу серед учнів. На цих змаганнях особливо відзначилися школярі нашого ліцею. Так, чемпіоном України серед учнів у розділі «Показовий виступ» став Владислав Каралюс (5-Г клас), золоті медалі і в чоловічої пари Дмитра Криворуки (8-В клас) та Арсена Каралюса (9-Г клас).

Цитуємо інформацію із сайту Дрогобицької міської ради:

«Підсумкові змагання загальнодержавного рівня з національного єдиноборства хортингу зібрали в Мукачево майже 200 учасників з понад 10 областей України. Львівщину, Дрогобиччину на турнірах представила збірна команда з дев’яти спортсменів – сім вихованців Дрогобицького міського осередку хортингу команди «Галицькі Леви» (тренер Денис Іваницький) та два спортсмени Трускавецького осередку хортингу «Сокіл» (тренер Ірина Циган). На Чемпіонаті України з хортингу серед учнів у розділах «Показовий виступ», «Сутичка», «Двобій» наші юні земляки вибороли шість золотих медалей. Чемпіоном України серед учнів у розділі «Показовий виступ» став Владислав Каралюс. Десятирічний спортсмен з Дрогобича так сподобався суддям своїм бойовим настроєм, що був запрошений ще раз виступити на урочистому відкритті змагань.

На максимумі відпрацювали і стали чемпіонами в розділі «Показовий виступ» у категорії «Змішані пари» Дарина Кандур та Тимофій Кандур, які також стали окрасою відкриття турніру.

Золото і в чоловічої пари Дмитра Криворука та Арсена Каралюса (спортсмени  «Галицькі Леви», тренер Денис Іваницький). Золоту медаль в розділі «Показовий виступ» особистий в категорії 14-15 років здобула Анастасія Явна з Трускавецького осередку хортингу «Сокіл» (тренер Ірина Циган).

На Кубку України з хортингу серед дорослих у жорсткій боротьбі бронзові медалі в категорії «Показовий виступ» вибороли Вероніка Ткачук та Дар’я Дахіна («Галицькі Леви», тренер Денис Іваницький). Команда щиро дякує за постійну підтримку, сприяння та допомогу в оновленні матеріально-технічної бази в підготовці до турнірів відділу з питань фізичної культури та спорту Дрогобицької міської ради та владі міста.»