22 березня – Всесвітній день води

Учні 7-а та 7-в класів взяли участь у заході, присвяченому Всесвітньому дню води, який був організований з метою підвищення усвідомлення учнів про важливість водних ресурсів та збереження води. Організаторами цього хімічного квізу були вчителі хімії Панчишак Галина Євстахівна та Стельмах Вікторія Романівна.

Однією з головних подій був командний хімічний квіз на платформі Kahoot. Учні були розподілені на команди та мали можливість проявити свої знання про воду та її властивості, відповідали на питання різної складності та змагалися за перемогу.

Крім того, діти зробили фотоквест із 11 завдань, який допоміг їм краще зрозуміти усі властивості води. Учні робили фото води у різних агрегатних станах, овочів і фруктів, які містять високий вміст води, водних ресурсів, які є біля дому та живих організмів, які не можуть прожити без води. Підбиття підсумків відбулося врученням почесних грамот.

На завершення заходу кожна команда презентувала цікаву інформацію про воду на роздрукованих краплинках. Учні ділилися своїми знаннями про важливість води, ефективне використання та збереження водних ресурсів, та про те, як вода впливає на життя на Землі

Участь у заході допомогла краще зрозуміти важливість водних ресурсів та відчути свою відповідальність за їх збереження. Це незабутній досвід, який поглибив їхні знання про найпоширенішу речовину на планеті Земля

Стельмах Вікторія Романівна

Панчишак Галина Євстахівна