Патріотичний флешмоб «Україна – територія гідності та свободи»

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Цього дня, з інтервалом у дев’ять років, розпочалися дві доленосні для сучасної України події: Помаранчева революція 2004-го та революція Гідності 2013-го. 

День Гідності та Свободи – особлива дата для кожного свідомого українця, для кожного справжнього патріота, адже саме в цей день найгостріше відчувається сила єдності та безмежна гордість за справжніх героїв з великим серцем і високим духом, бо саме вони спроможні захистити національну свободу та боротися за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь.

Учні 8-11класів Ліцею №2 Дрогобицької міської ради провели патріотичний флешмоб «Україна – територія гідності та свободи». Восьмикласники проголосили гасла, які лунали під час тих пам’ятних подій: «Україна – це Європа!», «Разом нас багато, нас не подолати!», «Свободу не спинити!», «Герої не вмирають!» та хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні та пам'ять випускника нашого ліцею Івана Ісика, який загинув, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України на сході держави.

Учні 9-11 класів в честь подій Помаранчевої революції та Євромайдану пов’язали на дерева синьо-жовті стрічки і разом проголосили гасло: «Українці хочуть і будуть жити у вільній, демократичній та квітучій  державі!». 

Бережімо пам’ять про подвиги Героїв, шануймо їх незламну силу волі, мужність та відвагу! Низький уклін всім захисникам української державності, які завжди будуть гідним прикладом для майбутніх поколінь!

Наталя Романів