Зродились ми великої години…

До Дня захисника і захисниці України учні ліцею № 2 взяли участь у військово-патріотичних заходах на території центру національно-патріотичного виховання.

День захисника і захисниці України — свято не тільки військових, це свято усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої держави, день усіх небайдужих, які своєю професійною діяльністю, сумлінною працею та волонтерською роботою забезпечують Україні захист.

Ліцеїсти постійно долучаються до волонтерської роботи й активно здобувають нові навички і знання, які набувають актуальності в реаліях війни.

Учні 8-9 та 10-11 класів на вишколі проходили навчальну військово-стройову підготовку та тренінг з надання першої домедичної допомоги, відвідали криївку, взяли участь в спортивних змаганнях та спробували свої сили у волейбольному турнірі. Діти також поглибили знання про історію створення УГВР під керівництвом Кирила Осьмака. Час пробіг неймовірно швидко, але після насиченого дня учні ще встигли зібратися в теплому колі з вчителями і поспівати українських патріотичних пісень. 

Ми усі віримо, що таких яскравих осінніх днів у нас попереду буде ще багато, бо маємо найнадійніших захисників, які боронять наші спокійні дні і ночі. Велика подяка їм за це і щиро вітаємо з прийдешнім Днем захисника України!

Ірина Мицак