З лінії фронту в рідний ліцей

9 листопада відбулась тепла і наповнена змістом зустріч з випускником ліцею Романом Федуняком, який повернувся в рідне місто на декілька днів. Повернувся з лінії боїв з вірою в сили своїх побратимів, впевненістю в перемогу і досвідом, яким ділився з молодшими ліцеїстами. Він і сам ще недавно був учнем нашої другої школи, яскравим, щирим, розумним, захопленим історією та фотографією. А зараз боронить життя на лінії фронту - з тим самим запалом і вірою у краще майбутнє для нас усіх.

Головна бойова робота нашого гостя – аеророзвідка позицій противника. Роман ділився історіями сміливості своїх споборників і близьких друзів, власним баченням майбутнього та розповідав про будні наших захисників. Символічною була згадка про важливість рідної мови саме в День української  писемності та мови, адже принципова позиція випускника - виконувати накази командування, дані лише державною. Учні безперечно надихнулися зустріччю і ставили все більше і більше питань, особливо після того, як змогли власноруч доторкнутися до уламків ворожої смертоносної зброї.

Ліцей пишається усіма випускниками, які сьогодні твердо стоять на обороні національних та духовних цінностей кожного українця. Віримо, що з такою молоддю перемога не за горами.