Вітаємо переможців обласного конкурсу з робототехніки «Змагання роботів»

Вітаємо переможців обласного конкурсу з робототехніки «Змагання роботів» у категорії автономні роботи - учнів нашого ліцею Іваночка Костянтина (І місце) та Гурську Христину( ІІ місце)!

Конкурс відбувся 21 квітня 2023 року у місті Львові за підтримки департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації. Організаторами Конкурсу є КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді» спільно з Національним університетом «Львівська політехніка».

Метою змагань було залучення учнів до інноваційної науково-технічної творчості в галузі робототехніки, розвитку інженерно-конструкторських навичок, популяризації робототехніки та lego-конструювання як навчальної дисципліни.

Учасниками змагань стала команда учнів ліцею 2 Дрогобицької міської ради у складі Гурської Христини (3-Г клас) та Іваночка Костянтина (7-Б клас). Діти представляли сконструйованих власноруч роботів, розміри яких не повинні перевищувати 250х250х250 мм, а вага - 1 кг, які, як в традиційних японських бойових мистецтвах, мали виштовхувати робота-суперника за межі рингу. Змагання проводились у двох категоріях: автономні роботи та роботи, керовані дистанційно.

Цікаві та емоційні були раунди змагань. Усі учасники показали високу майстерність у конструюванні та програмуванні своїх роботів.

Ще раз вітаємо команду з перемогою і бажаємо творчих успіхів!!!

 

Іваночко О. О.,

Черхавська Л. В., Гурська І. П.