Німецько-український проект "Молодь дебатує"

28 грудня у стінах Львівського ліцею №28 відбувся дружній турнір Німецько-українського проекту "Молодь дебатує". Реалізацію проєкту взяла на себе партнерська організація Internationales Haus Sonnenberg (Німеччина), яка сприяє міжнародному співробітництву та демократичній освіті.

Проєкт проходить за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини. Цей проєкт спрямований на розвиток демократії через навчання молоді критичному мисленню та толерантності, дискутуючи на суспільно важливі теми.

Темою дебатного турніру стало актуальне питання для кожного українця :«Чи слід Україні перейти до єдиного святкування Різдва 25 грудня?»

Учасниками команд стали учениці нашого ліцею Іваночко Вікторія (9-Б) та Дацюк Дарина (10-Б), які достойно захищали свої позиції , проявили обізнаність в цій темі. Розглянули різні аспекти : соціологічні, релігійні, політичні, регіональні та навіть економічні.

 Оцінювала наших дебатанток Наталія Пашковська, тренер проєкту з Каховки та переможниця Global Teacher Prize Ukraine -2019.

Вчителька географії Маланяк Уляна